Hravá jóga pro děti - Dvořáková, Anna (Grada, 2016)
Každé cvičení by se mělo soustředit nejen na rozvoj těla, ale mělo by zároveň přinášet harmonii a být i cestou k poznávání sebe sama. A první krůčky ke cvičení jógy by měla provázet hlavně radost a povzbuzení.
Keywords: Děti a sport