Dítě školkou povinné - Jak čůrají nevěsty Další humorné příhody očima odvážného otce - M., M., Cabicar (Cosmopolis, 2016)
Zažijte s čtyřletou Viki a jejím otcem na mateřské dovolené další neuvěřitelně humorné příhody. Autor M. M. Cabicar vypráví příběhy, které již baví statisíce lidí. Pobavte se i vy!
Keywords: Česká současná beletrie; Humor, satira; Humor