Strašidlář - Mezi námi z hlubin tajemna - Študlarová, Zdeňka (Bambook, 2016)
Prastarý faun za svůj dlouhý život už leccos zažil, můžete se těšit na jeho strašidelné historky s bubáky, strašáky, proradnými můrami a tajemnými povozy, při jejichž čtení se budete i trochu bát.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy; Pohádky