Hygienicko-epidemiologický režim zubní a ortodontické ordinace - Matoušková, Ivanka (Grada, 2017)
Máte stomatologickou nebo ortodontickou ordinaci? Studujete zubní lékařství nebo ortodoncii? Právě vám je určena tato publikace, která vás seznámí s problémy těchto oborů a platnou legislativou EU pro tuto medicínskou oblast.
Keywords: Stomatologie; Zubní hygienista