Mozek nad mozkem - Beneš, st., Vladimír (Grada, 2016)
Profesor Beneš patří mezi zakladatele české neurochirurgie a ve svých 95 letech i mezi pamětníky vývoje českého lékařství obecně. Ve své knize vzpomínek se však nejen ohlíží do minulosti, ale s moudrostí glosuje i události dnešních dní.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy