Kouzelná třída - další kouzlení - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2016)
Už vám chyběla víla Jasmína a její kouzelná třída? Vítejte v novém příběhu o polepšených žácích a jejich neuvěřitelné učitelce! Děti jsou o rok starší, ale nic zásadní se nemění a o kouzla není nouze ani ve třetí třídě. Tentokrát se s vydáte na dobrodružnou výpravu do vílí říše.
Keywords: První čtení; Příběhy, deníky