Řízení rizik při poskytování zdravotních služeb manuál pro praxi - Šupšáková, Petra (Grada, 2017)
Jste v řídící funkci ve zdravotnickém zařízení - nemocničním nebo ambulantním? Studujete zdravotnický management? Pak bez této publikace nemůžete obstát!
Keywords: Organizace, management, statistika