Zdravá střeva, zdravý život Chraňte si centrum svého zdraví - Vollmer, Bernd, Joachim (Grada, 2016)
Je vláknina skutečně zdravá? A kravské mléko nevhodné? Které potraviny zatěžují zdraví? Zkušený terapeut zabývající se celostní medicínou poutavě a srozumitelně objasňuje souvislost stavu střev s mnohými nemocemi, chronickými bolestmi i alergiemi. Vyvrací zažité stravovací omyly.
Keywords: Zdraví a životní styl; Životní styl