Autobus Karosa 900 historie, vývoj, technika, modifikace - Harák, Martin (Grada, 2016)
Publikace o autobusové řadě Karosa 900 navazuje chronologicky na původní typovou řadu 700. Je určena všem, kdo se zabývají profesně nebo ve svém volném čase autobusovou technikou.
Keywords: Retro