Komunikace s pacientem v intenzivní péči - Tomová, Šárka (Grada, 2016)
Komunikace s pacientem ve vážném stavu a s umělou plicní ventilací je nedílnou a velmi důležitou součástí péče o tyto pacienty. Prostudováním publikace čtenář získá komplexní manuál, jak zlepšit komunikaci s pacientem v klinické praxi, včetně praktických nástrojů využitelných v obtížných situacích.
Keywords: Psychologie a komunikace