Vybrané oblasti a nástroje funkčního geriatrického hodnocení - Holmerová, Iva (Grada, 2017)
Funkční geriatrické vyšetření je jedním ze základních nástrojů moderní geriatrie. Poskytuje četné informace pro pacienty v následné péči, na geriatrických doléčovacích a rehabilitačních odděleních, v dlouhodobé péči, na odděleních paliativní péče a v hospicech.​​
Keywords: Ostatní odborné předměty