Kognitivní trénink pro třetí věk 100 cvičení pro rozvoj koncentrace, kreativity, paměti a verbálních dovedností - Bílková, Jana (Grada, 2016)
Kniha je určena všem, kteří si chtějí zábavnou formou procvičit mozek a dosáhnout zlepšení kognitivních funkcí. Cvičení paměti, pozornosti a koncentrace, verbálních schopností a kreativity ocení zejména pracovníci pomáhajících profesí, ale i vedoucí zájmových a skupinových aktivit.
Keywords: Psychologie pro každého; Psychologie odborná