Citlivost jako výhoda Jak proměnit svou citlivost v sílu - Sohst, Kathrin (Grada, 2016)
Téměř čtvrtina z nás je nadprůměrně citlivá a často si už od dětství připadá "nějak jinak". Zjistěte, zda k těmto lidem patříte, a odhalte své silné stránky. Tato kniha vám dodá sílu a naučí vás zacházet s vaší citlivostí ve všech oblastech života. Proměňte svou citlivost v sílu!
Keywords: Psychologie pro každého; Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení