Nápady pro korek Dekorace a doplňky z korkové metráže - Moras, Ingrid (Grada, 2017)
Korková metráž je stále častěji využívaným materiálem i ve výtvarné tvorbě. Tento úžasný přírodní, recyklovatelný, lehký materiál se výborně hodí pro zhotovení drobných dekoračních i praktických předmětů a módních doplňků.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Umění a kultura; Výtvarné techniky; Řemesla