90 testů, her a cvičení pro rozvoj myšlení, paměť a koncentraci - Moore, Gareth (Grada, 2016)
Začíná váš mozek lenivět? Častěji zapomínáte a nedaří se vám zapamatovat si důležitá data či jména? Pak je načase, aby váš mozek dostal pořádně zabrat. Vyzvěte na souboj své duševní "špeky" a zlepšete výkon svého mozku s tím nejlepším trenérem - s touto knihou!
Keywords: Trénink paměti a učení