Jak prokouknout druhé podle výrazu tváře - Eilert, W., Dirk (Grada, 2016)
Díky této knize odhalíte, co si o vás ostatní skutečně myslí, co cítí nebo zda vám lžou - a to v osobních i pracovních situacích. Bude pro vás snadné s druhými úspěšně a harmonicky vycházet, spolupracovat a získat jejich důvěru a uznání. Začněte číst v druhých lidech ještě dnes!
Keywords: Komunikační dovednosti