Příchozí 6 - Hráči - Poklop, Vladimír (Kopp, 2022)
Irena objevuje svět odsouzený k záhubě. Pátrá v něm po tvůrcích Zóny a snaží se pochopit jejich plány. Vrací se zpět a nachází důkazy o dávných experimentech na lidech. Pomalu se před ní odkrývá obraz událostí z dob před vznikem Kruhů a Paměťníků. Po návratu domů jsou její odhalení konfrontována s pamětníkem pradávných událostí a spolu se svými přáteli pochopí, že na ně nastal hon, který nikdy neskončí. Hra, kterou nemohou vyhrát. Pokud se jim nepodaří změnit její pravidla...
Keywords: Sci-fi, fantasy