Tati, kup mi slona! Veselé básničky nejen o Praze - Žáček, Jiří (Bambook, 2017)
Děti, víte kolik má Praha věží, jaké je to v zoo, odkud přitéká Vltava nebo o čem se zdá autům? Že ne? Tak to pojďte honem napravit s veselými básničkami, které pro vás napsal Jiří Žáček.
Keywords: Říkadla, básničky, písničky