Malovaný svět Básničky pro děti - Žáček, Jiří (Bambook, 2016)
Děti, pojďte s námi do světa veselých básniček, které pro vás napsal Jiří Žáček. Dozvíte se spoustu nových věcí. Jakou řečí mluví zvířata, jaké by to bylo, kdybychom žili ve vodě, jak se chodí do světa a ještě mnoho dalších.
Keywords: Říkanky a básničky; Říkadla, básničky, písničky