Kouzelné pověsti pražské aneb Jak to bylo doopravdy - Vaněček, Michal (Bambook, 2016)
Pojďte se s námi projít Prahou se skřítky, permoníky, čerty, vodníky a jinou havětí, která po večerech sedává pod vyšehradskou skálou a vypráví si staré známé pověsti. Nebo že by to bylo ve skutečnosti úplně jinak...?
Keywords: Populárně naučná pro děti; Čtení s poučením