Ulička naděje - Hoyleová, McCall (Bambook, 2025)
Temperamentní border teriérka Millie si umí díky životu na ulici hledat jídlo a držet si lidi od těla, ve skutečnosti je ale jen vystrašená. Po odchytu se dostane k Tori, tiché dívce s vlastními jizvami na duši. Společný trénink je sblíží, ale když Millie uteče, čeká je těžká zkouška - překoná fenka svůj strach, nebo se vrátí na ulici?
Keywords: Příběhy, deníky