Excel 2016 práce s databázemi a kontingenčními tabulkami - Laurenčík, Marek (Grada, 2017)
Pokud patříte mezi ty, kterým nestačí v Excelu jen sčítat a odčítat či tvořit jednoduché přehledy, ale potřebujete znát pokročilejší funkce, je tato publikace určena právě vám.
Keywords: Kancelářské programy