Infernum Každé zlo má svou příčinu - Kraft, Maria, Mark (Cosmopolis, 2017)
Nedotknutelnost mocných a krvavé vraždy v nervy drásajícím thrilleru úspěšného švýcarského autora
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory; Krimi, detektivky