Osudové vzplanutí - Mendozová, Jindřiška (Cosmopolis, 2018)
Dobrodružný romantický příběh se odehrává na skutečných místech Ekvádoru a jeho fascinující džungle, v exotice Jižní Ameriky.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Česká současná beletrie