Perinatální paliativní péče - Ratislavová, Kateřina (Grada, 2016)
Tato publikace vznikla na základě studia odborných textů a výzkumů zabývajících se péčí o rodiče po perinatální ztrátě, opírá se o vlastní zkušenosti autorky i zkušenosti rodičů, kteří perinatální ztrátu prožili. Kniha je určena pracovníkům pomáhajících profesí, kteří pečují o truchlící rodiče.
Keywords: Ostatní lékařské obory