Tradiční česká ZIMA - Josef Lada Svátky, zvyky, obyčeje, říkadla, koledy - Kolektiv autorů (Bambook, 2016)
Rádi byste dětem vyprávěli o českých tradicích? V této knize vám přiblížíme nejen ty nejznámější svátky, zvyky a obyčeje, ale také zde najdete známá lidová říkadla, pořekadla, pranostiky i oblíbené koledy, které neodmyslitelně patří k tradiční české zimě.
Keywords: Čtení s poučením; Říkadla, básničky, písničky