Motoškola Minimum pro žáky autoškol skupiny AM, A1, A2, A - 2024 - Asociace, autoškol, ČR (Grada, 2024)
Asociace autoškol ČR sestavila publikaci Motoškola s ambicí připravit knihu, která přehledným způsobem shrnuje všechny minimální informace k závěrečné zkoušce pro získání řidičského oprávnění skupin AM, A1, A2 a A.
Keywords: Auto & moto; Autoškola