Stavba pece na pizzu a chleba - Závacký, Jaroslav (Grada, 2017)
Chtěli byste si pochutnat na křupavém domácím chlebu nebo si upéct pizzu ve vlastní peci? Nic není nemožné. V knížce najdete návod na stavbu obou druhů pecí v interiéru i na zahradě.
Keywords: Hobby; Stavebnictví