JUPÍ - Svěrák, Zdeněk (Bambook, 2016)
V tomto zpěvníku najdete nejnovější hity z dílny oblíbených autorů Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře. Jsou zde nejen s texty, notami a akordy, ale i s kouzelnými obrázky Vlasty Baránkové.Knížka je skvělou pomůckou také pro paní učitelky nebo vychovatelky, které děti doprovázejí na hudební nástroj.
Keywords: Říkadla, básničky, písničky; Pracovní sešity, zábava, hry