25 typů lidí - jak s nimi jednat, jak je vést a motivovat 3., rozšířené vydání - Bělohlávek, František (Grada, 2016)
Jak poznat a efektivně komunikovat s negativistou, popletou nebo arogantním člověkem? Již třetí vydání oblíbené knížky určené vedoucím pracovníkům přibližuje pět nových typů lidí: člověka podezíravého, upovídaného, přecitlivělého, konzervativního a příbuzného.
Keywords: Podnikání a management; Komunikační dovednosti