Příběhy o zvířátkách s poučením Jak být prima kamarádem - Ráž, Václav (Bambook, 2017)
Krátké příběhy o zvířátkách, které vás naučí být tím nejlepším kamarádem a kamarádkou a ještě vás navíc pobaví. Roztomilá zvířátka vám ukážou cestu ke kamarádství.
Keywords: Pohádky; První čtení