Správná parta - Záhada Velký detektivní případ - Ráž, Václav (Bambook, 2017)
Pět dětí, dva psi, záhadný vzkaz a spousta dobrodružství! Pomůžeš Správné partě rozluštit tajemnou hádanku a zachránit český poklad? Parťáci stojí před velkou záhadou, když objeví vzkaz: Pomozte zachránit M. E.! Co to je? Kdo je žádá o pomoc a proč? Zapoj se do pátrání a pomoz Správné partě vyřešit zapeklitý detektivní případ!
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy; Příběhy, deníky