Pravé české papírové skládačky - Kolektiv autorů (Bambook, 2016)
Chcete si složit z papíru čepici, vlaštovku nebo lodičku? A nevíte, jak na to? Nevadí. Tato knížka vám poradí, jak vytvořit ty nejznámější a nejoblíbenější skládačky.
Keywords: Pracovní sešity; Pracovní sešity, zábava, hry