Šest pilířů manažerského úspěchu Jak je posilovat, rozvíjet a využívat v manažerském i osobním životě - Suchý, Jiří (Grada, 2016)
Spočívá tajemství úspěchu v manažerském i osobním životě ve schopnostech, inteligenci nebo je za tím něco jiného? Jak může každý posílit ty oblasti, které jsou pro dlouhodobou úspěšnost nejdůležitější? Odpovědi najdete v této ojedinělé knížce, kterou společně napsali uznávaný manažer, zkušený kouč a poradce.
Keywords: Podnikání a management; Úspěch a motivace