Německá gramatika jednoduše a prakticky - Michňová, Iva (Grada, 2021)
Chcete se konečně naučit německy nebo si některé gramatické jevy ujasnit a zopakovat? Tato kniha vám pomůže pochopit pravidla německé gramatiky jednoduše i zábavně!
Keywords: Němčina