Běhej a hubni Pro ženy, které chtějí aktivně snižovat svou váhu - Galloway, Jeff (Grada, 2017)
Chcete se postavit svým kilům navíc a jste ochotná kromě diety pro to i něco víc udělat? Ukážeme vám, jak pomocí běhání i dalších sportovních aktivit a úpravou stravovacích návyků můžete rychle dosáhnout kýžených cílů.
Keywords: Sport; Fitness a kondice; Hubnutí; Výživa