Fotbal - trénink budoucích hvězd druhé, doplněné vydání - Votík, Jaromír (Grada, 2016)
Nové, upravené a doplněné, vydání úspěšného knižního titulu seznamuje trenéry, učitele tělesné výchovy i rodiče populární a srozumitelnou formou se základním herním i metodickým výcvikem mladých fotbalistů.
Keywords: Trénink