Lockheed L-10 Electra Historie významného typu letounu a jeho návrat na evropské nebe - Dudek, Stanislav (Grada, 2016)
Neuvěřitelný příběh nádherného stroje Lockheed L-10 Electra, který patřil Janu Antonínu Baťovi a velikou oklikou se z amerického kontinentu vrátil na jaře 2015 zpět do Čech. Unikátní letuschopný dopravní letoun s imatrikulací OK-CTB prošel rekonstrukcí a je ozdobou mnoha aviatických show.
Keywords: Auto & moto