Filmové komedie S+S II. Jára Cimrman ležící, spící - Kulový blesk - Nejistá sezóna - Rozpuštěný a vypuštěný - Trhák - Svěrák, Zdeněk (Cosmopolis, 2017)
V této knize na vás čekají takové pecky jako Jára Cimrman ležící, spící, Kulový blesk, Nejistá sezóna, Rozpuštěný a vypuštěný a Trhák. Filmovými komediemi II se uzavírá kompletní filmová tvorba této populární autorské dvojice. A pozor - při čtení vás překvapí i takové pasáže, které se do filmů nevešly! Ať se vám hezky čte, usmívá i vzpomíná...
Keywords: Česká klasika; Humor, satira