Stylistkou sama sobě Už nikdy žádné "nemám co na sebe"! - Stabrynová, Michaela (Grada, 2016)
Vítejte ve světě stylu! Společně nahlédneme pod pokličku módy a krásy a odhalíme tajemství skvělého vzhledu. S jednoduchými tipy a triky proměníte svůj šatník k nepoznání tak, aby vám to vždy slušelo. Už nikdy žádné "nemám co na sebe"!
Keywords: Zdraví a životní styl; Úspěch a motivace; Životní styl