Makroekonomická analýza - teorie a praxe - Rojíček, Marek (Grada, 2016)
Ojedinělá publikace uplatňuje komplexní přístup vycházející z inovovaného systému národních účtů (ESA2010) a na něj navazujících manuálů (platební bilance, vládní finance). Je určena studentům VŠ, pracovníkům ekonomického výzkumu, analytikům a vedoucím pracovníkům ve firmách všech úrovní.
Keywords: Ekonomie