Parkour a freerunning - Hybner, Milan (Grada, 2017)
První kniha na českém trhu z oblasti parkouru a freerunningu. Přehledný popis jednotlivých prvků i jejich nácviku je doplněn názornými fotografiemi a ilustracemi a je tak vhodný pro jak pro začátečníky zajímající se o tuto sportovní disciplínu, tak pro pokročilé traceury.
Keywords: Sport, zdraví a životní styl; Děti a sport; Fitness a kondice; Sporty; Trénink; Zdraví a životní styl