Jedna miska, jeden talíř Vařte sobě a vašim pejskům zároveň - Schöps, Martina (Grada, 2016)
Chcete vařit chutná a zdravá jídla sobě a vašemu pejskovi zároveň? Ušetříte tím čas a vašemu chlupatému miláčkovi zpestření stravy určitě prospěje. S pomocí této velmi praktické kuchařky plné krásných fotografií je to možné a dokonce snadné.
Keywords: Kuchařky