Láska podle Shakespeara 3 Sen noci univerzitní - Guthrie, Georgina (Cosmopolis, 2017)
Závěrečný díl o zakázané lásce mezi studentkou Torontské univerzity Aubrey Priceovou a univerzitním asistentem Danielem, jejichž shakespearovská romance navzdory veškerým předpisům pokračuje.
Keywords: Romantika, romány pro ženy