Láska podle Shakespeara 2 Marná touhy snaha - Guthrie, Georgina (Cosmopolis, 2016)
Druhý díl romantické trilogie o zakázané lásce jako ze Shakespearových dramatů. Dokážou Aubrey a Daniel svou zakázanou lásku udržet v tajnosti?
Keywords: Romantika, romány pro ženy