Láska podle Shakespeara Daniel a Aubrey - Guthrie, Georgina (Cosmopolis, 2016)
"Milovat, či nemilovat svou studentku, to je, oč tu běží...." I v 21. století může na univerzitě vzkvétat zakázaná láska jako ze Shakespearova dramatu.
Keywords: Erotické romány