Filmové komedie S+S I. Jáchyme, hoď ho do stroje! - Marečku, podejte mi pero! - Na samotě u lesa - Vesničko má středisková - Vrchní, prchni! - Svěrák, Zdeněk (Cosmopolis, 2016)
Kniha Filmové komedie S + S přináší nejznámější a nejoblíbenější filmové komedie populární dvojice Svěrák, Smoljak v literární podobě. Jáchyme, hoď ho do stroje je první pokus autorské dvojice, následuje Marečku, podejte mi pero, Na samotě u lesa, Vrchní, prchni a Vesničko má středisková.
Keywords: Česká současná beletrie; Humor, satira