Nahlížení Podivný začátek - Zahoříková, Dana (Cosmopolis, 2016)
Napínavý příběh o dívce Meg, které Osud určí, že bude nahlížečkou. V novém světě se učí čtení myšlenek, ale brzy se dozví, že patří mezi ty vyvolené nahlížeče, kteří dokážou číst myšlenky mrtvých. A to zrovna v době, kdy se svět nahlížečů začíná otřásat v základech!
Keywords: Young Adult, New Adult; Dobrodružství, napětí, fantasy; Příběhy, deníky