Co říkají hvězdy ženám Váš každodenní průvodce - Hrbek, Antonín (Alferia, 2016)
JEDINEČNÉ HOROSKOPY ZAMĚŘENÉ NA ŽENY!Kromě charakteristik každého znamení a partnerského horoskopu se dívky a dámy v knize předního českého astrologa dozvědí, co jakému znamení sluší, jak by se dle postavení planet měly stravovat, jak na muže nebo jak a kde si nejlépe odpočinou.Bonusem knihy jsou s nadhledem podávané rady, co kterému znamení koupit jako dárek nebo jak na ženy působí vliv Měsíce.
Keywords: Sebepoznání; Štěstí a pozitivní myšlení