111 nových her pro atraktivní výuku jazyků - Hladík, Petr (Grada, 2016)
Vést výuku pestrou, zábavnou a poutavou formou není složité, když si vezmete si na pomoc tuto knížku. Obsahuje 111 nových her vhodných pro výuku prakticky všech jazyků - nezáleží na tom, zda učíte angličtinu, němčinu, češtinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo prakticky jakýkoliv jiný jazyk.
Keywords: Ostatní jazyky; Pedagogika